tandenknarsen

Er zijn veel mensen die last hebben van tandenknarsen of kaakklemmen. Vooral in de nachtelijke uren. Dit komt doordat de kauwspier te sterk is. Botox tegen tandenknarsen is daar dan de oplossing voor. Dit komt doordat de behandeling zorgt dat de spieren slapper worden. Het is fijn om op die manier te voorkomen dat tanden en kiezen snel slijten. De spieren worden ook niet te dik door ontwikkeling. Dit maakt het dus aantrekkelijk.

Kiezen voor een botoxbehandeling

Wanneer je kiest voor een botoxbehandeling bij BetanClinics.nl, dan kan je daar na 14 dagen optimaal effect van merken. Het maakt een einde aan het knarsen en de kaak komt ook tot rust. Botox werkt vervolgens 3 tot 6 maanden. Daarna kan je de behandeling opnieuw ondergaan.  De behandeling is simpel te ondergaan. Dit kan met een klein naaldje in de kaakspier. De injecties zijn bijna niet te voelen. De behandeling is ook nauwelijks ingrijpend waardoor je daarna direct verder kan met de dag. Dit is wel zo gemakkelijk.

Na de behandeling

Wanneer je de behandeling met botox hebt ondergaan, is het belangrijk om even goed op het behandelde gebied te letten. Er mag bijvoorbeeld ten minste 4 uur na de behandeling geen make-up op worden gesmeerd om infecties te voorkomen. Dit komt doordat met de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Dit betekent dat je dus goed moet oppassen hiermee. Het is ook slim om in de eerste 24 uur na de behandeling niet te sporten, naar de sauna te gaan of een zonnebank te pakken. Laat eerst de botox goed door de zenuwen opnemen. De spier veel gebruiken in het eerste uur na de behandeling helpt om de botox in de spier te laten nestelen.

De risico’s van de behandeling

Het is goed om te weten dat de huid wat rood kan worden, kan zwellen of stijf dan wel vol kan aanvoelen. Dit zij bijwerkingen van de behandeling die al in enkele uren weer verdwijnen. Het is daarnaast echter wel zodat er niet heel veel complicaties optreden. Ook zijn de nadelen en gevaren heel beperkt. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om dit in de juiste dosis te doen. een behandeling aan het voorhoofd om een fronsrimpel te bestrijden moet natuurlijk niet voor een hangend ooglid zorgen. De juiste dosis en techniek vormen dan de oplossing. De risico’s zijn het kleinst wanneer een ervaren cosmetisch arts het werk uitvoert voor je.