Vroeger was het heel gewoon om op feestjes en partijen een schaal met sigaretten op tafel te hebben staan naast de borrelnootjes en de worst. Inmiddels is wel bekend dat het roken van een sigaret niet goed voor je is en zelfs kan zorgen dat je erge ziektes krijgt en kans hebt om eerder te overlijden. Toch is het voor  veel mensen moeilijk om te stoppen met het roken van een sigaret. Ze zijn na al die jaren verslaafd aan de nicotine en blijven maar sigaretten kopen ook al weten ze hoe slecht het voor je is. In dit artikel wordt verteld waarom een sigaret zo schadelijk is en wordt er een oplossing gegeven.

Waarom is een sigaret zo schadelijk?
Een sigaret is schadelijk om een aantal redenen. Allereerst zitten er in een gevaarlijke sigaret een aantal gevaarlijke stoffen die je liever niet in je lichaam wil hebben. Denk hierbij aan Koolmonoxide en andere gevaarlijke kankerverwekkend stoffen. Dit zijn niet 2 of 3 gevaarlijke stoffen, maar wel 70. Daarnaast komen er bij het roken van een sigaret ook dampen vrij in de lucht. In deze dampen zitten ook gevaarlijke stoffen. Deze stoffen worden ingeademd door de mensen in je omgeving waardoor zij die gevaarlijke stoffen ook in hun lichaam krijgen.

Oplossing voor het roken van sigaretten
Natuurlijk is het stoppen met het roken van sigaretten een moeilijk proces. Dit komt door de nicotine die in een sigaret zit.  Er is echter een oplossing voor dit probleem. De E sigaret. Dit is een elektronische sigaret waarin veel en veel minder gevaarlijke stoffen zitten ten opzichte van een gewone sigaret. De E sigaret is verkrijgbaar met en zonder nicotine. Nicotine zelf is niet erg goed voor je, maar bij het roken van een E sigaret ontloop je in ieder geval de andere gevaarlijke stoffen die wel in een gewone sigaret zitten. Stop dus met het kopen van pakjes peuken en stap over op de E sigaret. Klik hier voor een groot aanbod in E sigaretten.