Al sinds 2003 help ik mensen met mijn hypnose. Een hypnose kan in erg veel situaties erg goed helpen. Een mooi voorbeeld hiervan is afvallen. Uw onderbewustzijn is tijdens het afvallen namelijk een hele belangrijke factor. Het is zelfs de reden van uw huidige gewicht. Wanneer ik u mag helpen met mijn hypnotherapie, dan zal dit voor hele mooie resultaten zorgen.  Veel mensen eten op momenten dat emoties hoog oplopen. Denk hierbij aan eten bij verdriet, stress of bij boosheid. Ik kan er voor zorgen dat u de behoefte niet meer voelt om te eten op deze momenten.

Hierdoor is het voor u veel makkelijker om u aan de kleinere porties te houden. Op het moment dat ik u in hypnose breng, dan help ik u. Ik zal er dan voor zorgen dat het voor uw onderbewustzijn duidelijk wordt dat eten geen troost biedt. Hierdoor zal het voor u veel makkelijker worden om af te vallen. U zult hierdoor veel eerder het gewenste gewicht bereiken.

Stoppen met roken dankzij hypnotherapie

Lukt het u steeds maar niet om te stoppen met roken? Dan kan mijn hypnotherapie hier verandering in brengen. Stoppen met roken is een mentaal punt, ik heb hier al veel mensen mee geholpen. In 2011 stond ik zelfs in het Gazet van Antwerpen, zij vroegen mij namelijk om hulp. Ik moest een zware rookster helpen met stoppen en dit is uiteraard gelukt. Dankzij een hypnose zal uw bewustzijn anders gaan functioneren, het wordt gedeprogrammeerd. Uw mindset zal hetzelfde worden als die van een niet-roker. Hierdoor is het stoppen uiteraard veel makkelijker. Afkickverschijnselen kunnen nog wel voorkomen, maar dit is natuurlijk een fysiek aspect. Het stoppen zelf is een mentaal en daar kan ik u erg goed bij helpen.

Roken kost enorm veel geld en buiten dat is het enorm slecht voor de gezondheid. Het is daarom een mooie kans om op deze manier te stoppen. Uit wetenschappelijke onderzoeken is zelfs al gebleken dat 90.6% van de mensen die hulp kregen door middel van een hypnose, ook echt zijn gestopt. Ik kan u helpen om bij deze groep mensen te komen!